RADIO DAY 2015

Op 14 november werd de Radio Day 2015 gehouden in Museum RockArt. Voormalig zeezender DJ's Wim de Groot, Ferry Eden, Ad Roberts, Wim de Valk, Ronald van der Vlught, Ronald Bakker en Elly van Amstel maakten in de gerestaureerde studio van de zeezender Veronica een radioprogramma dat werd uitgezonden via Radio Extra Gold. En Bert van der Laan interviewde Arjan Snijders over zijn Hilversum 3 boek en de producent van de film over Sylvain Tack.

Dit was de programmering van de Radio Day 2015:

11:00 - 12:00 Wim de Groot (Radio Mi Amigo 272)
12:00 - 13:00 Ferry Eden (Radio Mi Amigo/Radio Monique)
13:00 - 14:00 Ad Roberts (Radio Monique/558/819)
14:00 - 15:00 Wim de Valk (Radio Monique)
15:00 - 16:00 Ronald van der Vlught en Ronald Bakker (Radio Delmare)
16:00 - 17:00 Interview Arjan Snijders over zijn Hilversum III boek en interview over de film over Sylvain Tack
17:00 - 18:00 Elly van Amstel (Radio Monique/558/819)

De Radio Day 2015 werd georganiseerd door Jan-Fré Vos, Jan van Heeren en Vincent Schriel i.s.m. Jaap & Jacqueline Schut en het team van Museum RockArt.
De technische realisatie was in handen van Bert van der Laan en Peter Vrakking van Radio Extra Gold, Niels Zack en Rob Schel van de Stichting Norderney, met dank aan Peter van der Velde en Jan Kerklaan van het Museum RockArt team.
Alex van den Hoek en Jan Hariot maakten video opnamen tijdens de Radio Day met interviews met alle programmamakers door Wim van de Water van Mediapages. De video is binnenkort te zien via de videostream van de Stichting Norderney en het YouTube kanaal van Alex van den Hoek.

Hier staan 318 foto's, genomen door Martin van der Ven, Jörg Krips, Christian Bergmann en Jan van Heeren:Aanwezigen van de Radio Day 2015 waren, naast de programmamakers o.a. Marc van Amstel (RNI), Johan Vermeer (Mi Amigo 272), Kapitein Harteveld (Mebo II), Bob Noakes (RNI, Caroline), Johan en Marian van der Kolk (Veronica), Peter Coenders (Veronica restauratieteam), Hans en Edith Hettelder (schaalmodellen zendschepen), René van den Abeelen (Noordzee Nationaal, 192, Radioships), Erwin en Fiona Westerbeek (Radio Waterland), Hans Knot en Martin van der Ven (voormalig Radio Day organisatoren), Sietse Brouwer (Radio Seagull, zendschip Jenni Baynton), Douwe Dijkstra, Menno Otger, Bert Alting, Bob Bootsma, Rob Hofland e.v.a. (tekst: Wim van de Water, MediaPages.nl)

 

Alex van den Hoek schrijft:

De samenvatting van de Radio Day 2015 staat nu online. Een impressie van de dag in Hoek van Holland met o.a. interviews door Wim van de Water van Mediapages met Ad Roberts, een mooi verhaal van Wim de Valk, Ferry Eden, de beide Ronalds van Radio Delmare en Elly van Amstel. Met Jan Hariot, Bert Beugeling, Internet Radiocafé, Ronald Schildknegt, Wim Van de Water, mediapages.nl

https://youtu.be/MteSM3ZHSLE
The video report of Radio Day 2015.


De komende weken de volledige interviews op de videostream bij norderney192.nl/video

Helaas staat de samenvatting niet op het vertrouwde hoekkeoh Youtube kanaal. Door een klacht van de NTR is deze tot zeker eind mei geblokkeerd voor grote files. Geen waarschuwing, of verzoek, gewoon plat. Jammer. Dit zijn toch dezelfde mensen die iedere keer aan het eind van een programma met oud materiaal de tekst “we hebben er alles aan gedaan om de eigenaren van het getoonde materiaal…..etc. Als u echt denkt de eigenaar te zijn heeft u 14 dagen om te reageren”? De piepmethode. Jammer dat ze dit zelf bij mij niet gedaan hebben en me geen kans gegeven hebben de video te verwijderen zonder een blokkade. Dit zijn ook dezelfde mensen die zonder contact op te nemen video’s van youtube (hoekkeoh) en mijn privé foto’s gebruiken in publicaties voor- en in het programma over Hofstad Radio. Tja die 14 dagen voor de Hofstad docu zijn voorbij, maar ik denk toch dat ik alsnog maar eens een mailtje ga sturen.De Radio Day 2015 werd gesponsord door:
  

 

 

 

Impressum & Datenschutzerklärung