Your Feedback

 

Hoi Hans, Jana, Martin & Ulrike 
Het was gisteren een leuke dag, waarvoor zeer veel dank!! De belangstelling was groter dan ooit, wat recht doet aan aan jullie voorbereiding. Rust lekker uit en tot spoedig!
Groet
Ferry Eden
Ont-zet-tend druk was het, vandaag in Amsterdam! En zoals altijd waren de gesprekken die ontstaan het leukst. Het was even slikken bij het binnenkomen en naar de zaal lopen dat er geen Rob Olthof achter een tafel zat...
50 jaar Radio Caroline, 40 jaar sinds het verdwijnen van Veronica en Noordzee... en dan zo'n volle bak! We zijn echt getuige geweest van een bijzonder hoofdstuk in de geschiedenis van radio, dat werd overtuigend bewezen.
Dank aan de organisatie en aan al die enthousiaste bezoekers en oud-medewerkers: het was een prima dag!
René van den Abeelen
Zo'n radiodag als vandaag is uniek en zal ook niet snel meer terugkomen. Ik heb er de hele dag ontzettend van genoten, ik heb nog nooit zoveel ex-zeezender medewerkers bij elkaar gezien. Een dag om absoluut niet te missen. Grote komplimenten zijn op z'n plaats voor Hans en Martin!!
Ben
Een dag om absoluut niet te missen. Niet alleen de complimenten voor Hans en Martin, maar voor iedereen die heeft meegewerkt om deze fantastische dag mogelijk te maken!
Vincent Schriel
Hi Martin,
Yet again a great day out yesterday and really packed out. Unfortunately we had to leave without hearing your promised announcement at 5.30pm which was late and no surprise!!
Hope to see you again it was a great day and you deserve many thanks for all the effort that it took. It will be an epic event for anyone to follow.
Have a well earned rest now. best to you and your wife.
David Mason
Mijn welgemeende complimenten voor de organisatie van de radiodag van gisteren. Dit was inderdaad de grootste radiodag die ik ooit heb meegemaakt, en een zeer welgeslaagde dag waarop ik met veel plezier kan terugkijken.
Charles van Doornewaard
Hallo Martin en Hans
Het was een heel geslaagde dag, nog nooit zo mooi geweest (en het was de voorgaande jaren al geweldig). Heel erg bedankt voor alles wat jullie in de afgelopen jaren hebben gedaan. Waardeer ik zeer. Heb meegekregen dat een ander team nu het stokje gaat overnemen. Geniet van jullie vrije tijd.

Hallo Martin
Bedankt voor de prachtige foto's van de Radio Day van David. Een mooie herinnering aan een prachtige dag. Ik heb enorm genoten van alle helden uit de zeezender periode. Heb ook veel van hen kunnen spreken. Dan komt alles weer veel dichterbij. Ik kijk met veel plezier terug op deze geweldige dag.
Ik wil jou en Hans hierbij bedanken voor alle radiodagen die jullie samen met Rob hebben georganiseerd. Het was steeds een mooie ervaring die de gedachtenis aan de zeezenders in ere houdt. Ik had het erover met Steve Young en zijn vrouw Trish, dat het destijds meer was dan alleen maar muziek en een leuke presentatie. Er zat een hele cultuur omheen van mode, maatschappelijke bewegingen en dergelijke. Het was een movement. En juist in die tijd kwam ook de muziek voor jongeren aan de orde, die kregen nu een eigen subcultuur. Deze samenhang van muziek en andere dingen is later niet meer als zodanig voorgekomen en dat maakt de sixties zo bijzonder, zeker voor iedereen die toen in de pubertijd zat. Ik was 14 toen Caroline begon en zat er dus middenin. Het heeft mijn leven in zekere zin bepaald en nog steeds vind ik de muziek van die tijd het mooist (hoewel er nu ook allerlei leuke muziek is).
Ik heb begrepen dat jullie het stokje overgeven aan Jan van Heeren en Jan-Fré Vos. Geniet van alle vrije tijd die er nu ontstaan is.
Nogmaals bedankt en een fijne tijd toegewenst.
Hartelijke groeten van
Theo Bakker

Dear Martin and Hans,
Thank you again for a splendid Radio Day. Your hard work created a notable event, enjoyed by hundreds of people!
Robbie Owen
Dag Hans en Martin,
Via deze weg willen wij jullie van harte bedanken voor de organisatie van deze (laatste) RadioDay.
Het was wederom een uitstekende dag, waarvan zowel Marjo als ik genoten hebben. Leuk om enkele oude bekenden weer eens in levende lijve te ontmoeten. Sommigen had ik al 25 jaar niet meer gezien. Eigenlijk kwamen we zelfs tijd te kort.
Het afsluitende diner in de zaal maakte de dag helemaal perfect.
Begrijpelijk dat jullie er nu mee stoppen. Voor ons hebben jullie jarenlang de gelegenheid gegeven met het zeezenderwereldje persoonlijk in contact te blijven. Zien is nog altijd beter dan Facebook of mailen.
Oprecht bedankt voor de tameloze inzet en vooral het plezier wat er van mochten hebben. Jammer dat Rob Olthof deze laatste dag niet meer kon meemaken.
Het was voor ons de absolute kroon op alle andere Radiodagen.
vriendelijke groet
Leendert Vingerling
Marjo Marcus
Wow !!!!
Job done guys - you should be very pleased with a job well done over the years - Thank you for inviting me.
Ray Clark
Goede Ulrike, Martin, Jana en Hans,
jullie hebben ons een geweldige "grande finale" gegeven, wat een fantastische RadioDay!
Zoveel fijne collega's ontmoet uit The Good Old Days,
zoveel herinneringen opgehaald,
zo heerlijk kunnen lachen met elkaar,
'n traan weggepinkt bij "You Never Walk Alone".
En...het gevoel, dat Rob Olthof toekeek met een tevreden glimlach op z'n gezicht.
Dank jullie wel, het was onvergetelijk!!!
Marc Jacobs
I took over 500 photos so I'll have my work cut out sorting them. A great day but tinged with sadness. Rob Olthof was one of the leading lights of the Radio Days and his death last year has left a big gap. The other news is that Hans Knot and Martin van der Ven have decided this was their last Radio Day. They have been responsible not just for the events to be successful but they have enabled hundreds of friendships to be made. It was a fantastic day and one where you and the team excelled yourselves, it will never be surpassed, of that I am sure.
Alan Milewczyk
350 Offshore Radio "fanatics"/anoraks celebrating 50 years of Love, peace and Good Music and Radio Caroline's 50th birthday! Thanks to the organising committe (especially Hans Knot & Martin van der Ven)
Fleur Nooteboom
Naast mooie verhalen ook zeer veel films, boeken, T-shirts en foto's te zien en te koop. Heb met verbazing bij enkele schaalmodellen van zendschepen staan kijken, werkelijk tot in detail uitgewerkt. Hier een foto van de "Ross Revenge" het laatste zendschip van Radio Caroline, die dit jaar haar 50-jarig bestaan viert. Dank aan Hans Knot en Martin van der Ven voor de schitterende dag en de prachtige line-up!
Ralph Kleinpenning
Just to say thank you for Radio Day 2014 - Really enjoyed it.
Bill Rollins
Hans en Martin,
Mede namens Stevie Gordon, de hartelijke dank voor de vele waardevolle bijeenkomsten die jullie ons hebben gegeven. Ook dit jaar was weer subliem, Rob zou er trots op geweest zijn. Naar hem zijn zaterdag de gedachten natuurlijk ook vele malen uitgegaan.
Ik heb begrepen dat een jongere lichting de organisatie over gaat nemen. Dat is goed. De opkomst (en Jenni Baynton in alle bescheidenheid) bewijzen maar weer eens dat er zelfs in de 21 eeuw nog aandacht is voor het fenomeen en initiatieven zijn op het gebied van radio vanaf schepen.
Het ga jullie goed en weet dat de deur op de Jenni Baynton altijd voor jullie open staat.
Met vriendelijke groet / Kind regards
Sietse Brouwer
Ik heb gisteren genoten van deze radiodag en ik hoop dat er nog meer zullen volgen, Want de zeezenders en het gevoel daar van blijft toch in ons bloed zitten God wat was dat een mooie tijd IK zelf ben ooit op de twee schepen van Radio Caroline geweest en we zien wel we worden allemaal ouder.
Henk van Zitteren
Het is bekomen van een uitzonderlijke Radio Day,jullie hebben het doek laten vallen in stijl. Bedankt voor alles, het siert jullie.
Walter Galle
Beste Hans en Martin,
Jarenlang dacht ik op de terugweg van de RadioDay elke keer weer dat de ultieme dag geweest was en nooit overtroffen kon worden. Maar het jaar daarop bleken de 3 heren het toch weer voor elkaar gekregen te hebben de vorige te overtreffen. Je gaat dan op den duur denken dat het het jaar daarop toch wel weer overtroffen kan worden. Maar met deze afgelopen dag hebben jullie iets neergezet dat toch wel gezien zal gaan worden als het hoogtepunt van de RadioDays. Hoeveel bezoekers zullen er al die dagen bij elkaar geweest zijn? Hoeveel plezier hebben al die mensen er bij elkaar aan beleefd? Veel, heel veel, Anders zou er wel een dalende lijn merkbaar zijn geweest en dat was zeker niet het geval. Door de dagen is het enthousiasme voor de zeezenders zonder twijfel veel meer blijven voortleven dan dat het geval zou zijn geweest zonder deze dagen. Daarom aan jullie beiden enorm veel waardering en dank. Hans, jij hebt al een lintje, maar je zou er nog wel een tweede naast kunnen hangen, wat mij betreft. En Martin, het wordt tijd dat ze in Duitsland ook zo'n onderscheiding gaan geven.
Veel groeten,
Jan van Heeren
Hi Hans,

I'm so glad that I made the effort to get to the Casa 400 yesterday. I started to get both airline and Eurostar times about three weeks ago; the original intention being to travel out and back the same day. It suddenly occurred to me more recently that, as I'm visually impaired and probably wouldn't be able to recognise anybody and that if anyone recognised me they probably wouldn't be in a position to make themselves known to me. I felt that I'd have difficulty filling long periods of time in the evening so I didn't get round to finalising travel plans until Thursday afternoon! That evening one of my carers asked me if I had anything planned for the weekend. I was quite stunned when she said that she would like to come over with me - not as a radio enthusiast but to do some sightseeing round Amsterdam. She also said she has a fair knowledge of Dutch - also a great advantage! I mentioned a particular British Airways flight from Gatwick and she agreed to meet me at Victoria station very early Saturday morning. Unfortunately I discovered that this plan had to be abandoned due to insufficient notice. Feeling a bit uncomfortable about flying alone, and also being a railway enthusiast, I decided to opt for familiar territory and booked on Eurostar; the option to travel through the Channel Tunnel for the first time and three European countries looked interesting. The only irritation was that I had to collect the ticket from a travel agent on Piccadilly.

I arrived at the Casa400 at 13.00, my first two priorities being to locate both you and Peter, a friend of mine from North London. Unsurprisingly I found you fairly quickly but it was obvious that the only way of tracking down Peter would be via at least one other person. I knew that Norah Barnes (who's known him for at least 30 years) was there and it was a case of finding somebody who knew her. I decided to ask a guy who was standing at one of the high round tables if he could help. He said that Martin van der Ven seemed like a pretty good option! Within 5 min I met up with Peter and was shaking hands with both Martin and Norah, two people I met for the first time. I would like to have spent more time in the conference room but it was obvious that if I had done so my chances of meeting particular people would have been very limited. I'd like to have spoken to several other people but I'm quite satisfied with what I did achieve.

I'd heard soon after my arrival that the evening meal was sold out but decided to check whether this was the case. A guy at one of the reception desks said there were still a few vacancies so I booked up, receiving the red waistband (which I'm still wearing nearly 24 hours after the event!) I was surrounded by a variety of people mostly connected with offshore related Internet stations. On my left was Sven Martinsen from Northern Star, plus two other Norwegians who organised the radio Nord commemorative station on 603 last year. We chatted almost continuously, reminiscing and chatting almost continuously, on subjects including the recent episode involving Sky and Stichting Norderney, early Caroline/Atlanta and contemporary European and British radio. On my right was a guy called Jan, from Düsseldorf I think, one of three who were involved with free radio news until about 14 years ago. He also mentioned that astronomy was one of his other interests and we chatted about radio reception during the total Eclipse in August 1999, when he received several remote stations for about three quarters of an hour, which nearly suddenly disappeared when daylight returned! I asked Sven if he knew John Myer. He said that he was a great friend of his and offered to ask him to come over, which he did a few minutes later - another person who I'd been e-mailing for about six years and met yesterday for the first time.

I spent probably about four hours in the conference room and greatly enjoyed it. The first person I heard speak was Arnold Layne, my immediate reaction was that he sounded no different from 40 years ago! I've always found reminiscences of the first phase of Caroline fascinating, particularly the very early days including Atlanta. I was impressed that much was made of the number of offshore radio personalities who are no longer with us, including Rob Olthof, and that Ronan rightfully was shown such respect. I had the intention of photographing as much as I could but abandoned the idea fairly early on, due to the number of heads in the view, although this was probably a good indication that attendance was really healthy. I heard somebody mention soon after I arrived that the figure was around 500.

An advantage of deciding to travel home on Sunday morning was that I could stay for the Awards. Apart from two which ran on too long I definitely made the right choice.

I really wish the two guys who are taking over from you and Martin all the best. Although yesterday's was such a momentous occasion I feel that there is enough spirit and determination for the Radio Day to continue. Having made the trip once and although I had a couple of frustrating experiences, including a couple of frustrating cases of lack of assistance, the journey was a great experience and I'd be happy to do it again.

Best wishes,
Ian Godfrey
Congratulations to you and Martin on a fantastic Radio Day.
It will be a tough act for the new organisers to follow.

Congratulations Martin, your last Radio Day was a triumph. I am so pleased I could be there. It was a great day – and your photos and recordings mean that I will never forget it.
My photos aren’t so good but I will be adding them to my website on Monday evening.
Now you can have a rest!
Best wishes,
Jon Myer (The Pirate Radio Hall of Fame)

The annual Dutch Radio Day grew out of the Zeezenders 20 event of July 1978. It has been celebrating offshore broadcasting ever since. In recent years it has been organised (superbly) by Hans Knot, Martin van der Ven and Rob Olthof. Sadly Rob died in September 2013 and the other two have now decided that the 2014 Radio Day will be the last that they will run. The event will continue, in new hands, but - on the occasion of the fiftieth anniversary of the birth of British offshore radio - Martin and Hans bowed out with the biggest and best Radio Day so far.
 
Throughout the day there were sessions discussing various aspects of offshore radio. There are more than 1500 photos and recordings of all the sessions on the Radio Day website, but here are a few more pictures.

Well, the big Radio Day event, celebrating the 50th anniversary of Radio Caroline, has come and gone. Hundreds of people came out to the Casa 400 Hotel in Amsterdam to attend this event and I was honored to be among those who survived those heady days (and in my case, nights) aboard the good ship Mi Amigo, the home of Radio Caroline South. Thanks to Hans and Martin for all their hard work in co-ordinating this, their final Radio Day event and for their dedication to the memory of Pirate Radio.
PS So great to see so many buddies from those golden days of radio:-)
Steve Young

Dear Hans and Martin,
we returned home to Canada late on Wednesday night and after spending a couple of days recovering from Radio Day and our jet-lag, and dealing with a huge pile of work that was waiting for us when we got here, I can now find enough time to send you my sincere message of thanks.
Hans and Martin, you have both done so much to preserve the memories of the pirate stations, and I'm sure that I can speak for all of us when I tell you how grateful we all are for the countless hours that you, and all of your volunteer helpers must have spent organizing and staging the Radio Day 2014 event.
This year's celebration, recognizing Radio Caroline's 50th birthday was a very special one for me, and, I'm sure, for my many Radio Caroline colleagues. I only wish I'd had more time to visit each and every one of the displays of memorabilia, and to talk to each and every person who was there, but the time was limited and the hours sped by, so there was much I didn't see, and many that I never got a chance to speak to. There were so many familiar faces, so many emotional moments, so many memories and it was such a totally awesome day.
It's sad that you are passing the torch along to someone else from this day forward, but there is a time and a place for us all to fade away into the background, and your time has come now and I wish you both well in your "retirement".
Hans and Martin, I will always remember that special day, and I wish to hank you both so very much for your untiring efforts on behalf of us all, throughout the years that you have staged the Radio Days. To coin a vernacular phrase "Hans and Martin, You Rock" and you always will.
On behalf of both Trish and myself, please accept our deepest appreciation for everything you have done, and especially for Radio Day 2014..
Deep appreciation for the support from Ad Roland, please thank him for helping to make Radio Day a big success.
Sincerely,

Steve Young

An amazing time was had by all!! Wonderful photographs Martin and an equally wonderful weekend.
With all good wishes to you and Ulrike,
Andy Archer

 


Picture by Lindsey Reid

 

 

 

Golly, I feel slightly worse for wear today and oh so tired. But what a fantastic time in Amsterdam! I will miss everybody so much!
Nigel Harris
It's been so nice to meet up with both friends and ex shipmates. I think we all agree it's been a brilliant weekend.
Johnny Lewis
Just back from a fantastic trip to Amsterdam. Met some fantastic old and new friends. A really special event. Much beer, much laughter and lots of reminiscences.
Roger 'Twiggy' Day
Officially called RadioDay.NL this event attracted hundreds of people who remember the days of offshore radio in the 1960's, 70's and 80's. Held in the Casa Hotel, Amsterdam.
https://www.flickr.com/photos/jonathanmarks/sets/72157642784841314/
Jonathan Marks
Ha Hans en Martin;
Ik wil jullie vriendelijk bedanken voor een heel geslaagde en leuke Radio Dag. Weer veel leuke mensen gezien en gesproken. Sorry dat we de heren uit Zurich niet hebben kunnen overhalen. Het moet voor jullie wel heel veel werk geweest zijn.
Nog maals bedankt en tot een volgende keer.
Peter Ford
Superleuke dag gehad, gisteren tijdens de RadioDay in Amsterdam. Respect dat jullie dat al die jaren gedaan hebben en afgelopen zaterdag was een waardige afsluiting voor jullie, het was een topdag! De foto's staan nu op https://www.mediapages.nl
Wim van de Water
I can't recall a single one that attracted more visitors than this year's Radio Day. A BIG thank you to Martin van der Ven and Hans Knot for their brilliant work all those years. Not forgetting Rob O. obviously...
Edo Peters
Hallo Hans,
Ik moet jou beslist bedanken want ik had een erg bijzondere zaterdag met veel nuttige gesprekken en een wereld die voor me openging. Zo vaak gebeurt dat niet…
Veel groeten uit zonnig Amsterdam!
Marie Louise Schipper
Hi Hans/Martin,
Yes, I was very sad to miss this one in particular.
I think it’s a very wise decision to hand over the organisation of the Radio Day. You and Martin have done a fantastic job, but of course it can’t be the same without Rob. But it’s great that the Radio Day is to continue, and I’m sure I will see you there.
Thanks to you both (and of course Rob) for all the hard work you have put in over many years. I hope to see you again at the next Radio Day.
Best wishes,

Andy Sennitt
Dear Hans,
Well what a surprise to receive such an e mail!
I hope everyone enjoyed the day and I am sorry I could not be there due to family commitments.
It is an honour to nominated for such an award, as to me in the 1960's it was just an interesting electronic job, and there were other more qualified engineers also on the radio ships.
Please thank all those who voted for me as it is a great honour.
Once again thank you, I am overwhelmed with the honour.
Regards

Carl Thomson (Award winner 2014)

The fantastic award arrived this afternoon, my wife Frances was laughing as I unpacked the award so many layers, well done.
Once again many thanks to all who organised Radio Day.
As promised a photo taken when I showed our local radio club.
see www.g0mwt.org.uk
Once again many thanks
Best regards

Carl Thomson

Totally enjoyed the Radio Day in Amsterdam on Saturday. Could I thank everyone who attended and especailly the organisers Hans Knot and Martin van der Ven. You will be a hard act to follow!
Tony Pickett
Hi Hans
Just a word to say thank you for a wonderful Radio Day, best one ever and sorry to hear that last one to be organised by you, just hope that the Radio Days do carry on.

Colin Wilkins
Dear Hans and Martin (and of course Jana and Ulrike),
We're back home in Stoke Mandeville and extremely tired! We spent most of Sunday continuing the anoraking yakking on the Norderney and were on the ship for 5 hours! The yakking continued with various people until around 2330 last night.
Chris and I and Cousin Moosie want to thank you so much for arranging such a wonderful Radio Day, which everyone thoroughly enjoyed. You can be very proud of your final event, which we know took many months of preparation and extremely hard work on your part. Of course, we also appreciated your poignant tributes to the much-missed Rob.
I am proud and delighted to be a recipient of one of the final Audie Awards, which is also an accolade to Chris and to everyone who has kindly contributed to the Radio London website over the years. On Friday 28th, we shall celebrate not only the 50th anniversary of the start of offshore radio, but the website's 15th birthday, which is the following day. Do raise a glass to the Radio London website on March 29th! We wish your successors the best of luck with arranging future Radio Days. The Knot and Van der Ven team is a hard act to follow!
Very best wishes and grateful thanks,

Mary Payne
We hope you are having a well-earned rest!
Hi Martin
Thanks again for a great day. You did a marvellous job. How many people attended ? You might have beaten Flashback 67 !!!
We were so busy talking with old friends etc... that we missed most of the films and debates!
Francois Lhote (Offshore Echo's Magazine)
Hans, geweldig bedankt voor de grandioze dag. Jammer maar begrijpelijk dat jij en Martin ermee stoppen. Ik hoop dat jullie opvolgers laten horen of ze hulp nodig hebben. Ik heb dat tegen mijn naamgenoot al gezegd.
Paul Vos
Great day. So much crammed in. Wish the seats were s bit more comfortable as sat there almost all day as I did not want to miss anything. The sing along was very emotional.
Tim Payne
So glad that RADIO DAY was such a huge success!!
Sherri Lynn
Hi Sir Hans,
What a great day we had at Radio Day, I never left the main hall all day as the different sections came fast and there was no time to go out and look at the stalls so I missed them altogether.
I went back over to Veronica the day after radio day as I had to show Tony Currie, Alan Turner, John Aston, Nutty Norah, Kenny Tosh, Ray Clark and a few others how to get there as they didn't know the way. It turned in to another fab session.
Thanks to you helping me with The Norderney's whereabouts, we managed to link up.
Thank you so much for all your hard work over the years with all your effort in the offshore radio field, it is much appreciated by all of us all over the world.
Long may you continue Sir Hans.
Kindest regards,
Jake Kaneen
Unmissable experience and well organised. By the way I want to say I was honoured to meet the great Peter Chicago on Radio Day and on my table for the dinner too! We had a good chat.
Clive Correll (Warner)
Beste Hans,
Bedankt weer voor jouw inzet voor de afgelopen Radioday. Het was (weer) een gedenkwaardig dag. Heb tijdens het diner weer zoveel herinneringen opgehaald met Leen, Marjo en Gerda en Fred Bolland. De laatste had ik al jááren niet meer gezien. Om dan toch weer te praten over de platenzaak van zijn ouders op de Stationsweg, die van hem op de Frederik Hendriklaan, en het (sumiere) zeezendernieuws dat we daar stiekem kwamen ophalen (op het trapje naar de kelder) was geweldig.
Natuurlijk heb ik gehoord dat jij en Martin stoppen met de organisatie van de Radiodagen. Ik vind dat echt erg jammer.Jullie kennis en netwerk zal node gemist worden. Ik heb nog niet gehoord wat jullie daarover gezegd hebben afgelopen zaterdag in de zaal. Dat zal snel op de site van Martin staan.
Bedankt Hans, en we houden contact! Vriendelijke groet, Will Rijs
L'aventure fantastique a continué grâce à vous. Merci Hans.
Marc Devillé
Well done Hans and Martin and thank you for inviting me. I gathered some great interviews for our forthcoming documentary The History of DJ and will let you know when it's being launched. Meanwhile here we are with Robbie Dale grabbing the last glass of wine on a sensational Dutch week-end.
Regards to all.
Tony Prince
Hello Martin
Thank you very much Martin, and to Hans, and not forgetting the late Rob Olthof (where-ever he is now in spirit). It is good to know that all the work of France Radio Club / Offshore Echo's is appreciated. Sadly I wasn't able to be at the event, but most appropriate that Francois was there to collect the award, as a very large proportion of the work on the magazine and production of CDs and DVDs is down to Francois' hard work and dedication.
Again thanks.
Best wishes

Chris Edwards (editor of the Award winning Offshore Echo's Magazine)

At the Radio Day in Amsterdam, Offshore Echo's magazine was proud to be presented with the 2014 Award for Offshore Radio Writers and Historians.
We'd like to thank the organisers Dr Martin van der Ven, and Hans Knot, and not forgetting the late Rob Olthof, for this prestigious award, which is gratefully appreciated.

Thanks for a brilliant Radio Day this year. Sorry that you will not be doing it anymore, but what a way to go!! Thank you and Martin van der Ven for organising such a splendid celebration. I understand why you are standing down from organising Radio Days, but I look forward to your great monthly newsletters for a long time to come. I broadcast a special with lots of interviews, including one with you, on Radio Caroline last night. It can be streamed or downloaded here. Best wishes, Mark Dezzani. https://markdezzani.podomatic.com/entry/2014-03-24T21_11_58-07_00
Mark Dezzani
Een hele goede middag Hans,
Via deze weg willen we bedanken voor al het moois wat ons en iedereen hebt gegeven.
We respecteren je beslissing om een stap terug te doen.
We wensen een mooie toekomst en veel gezondheid.
Als we wat voor je kunnen doen, je weet ons te vinden.
En we hopen je nog vele male te mogen ontmoeten.
Met zeer veel groet,

Jaap en Jacqueline (Museum RockArt)
Hans en Martin en zeker ook rob bedank voor de mooie radio/zeezenderdagen ze waren onvergetelijk.
Benny Kok
Hi Hans and Martin,
Ian Kellock and myself had a really memorable day at Radio Day 2014. An event of that scope will probably never happen again but we can say “we were there!”
Grateful thanks to you, Martin, your wives and all your helpers for a splendidly organized occasion. Please pass on thanks also to all the radio personnel who made the trip from various parts of the world- very special !
I’m sure the next generation of events will be in the planning now and, no doubt, Martin and yourself will be giving guidance and support to those involved. Once more- well done – Rob would have been very proud .
I never managed to find Jon Myer but we have since exchanged emails about Ian’s 270 Top 40’s and I will get Ian to contact Jon direct - also yourself if you wish to feature some in the Newsletter.
Did you get to see Bob Glen’s 270 photos ?
Take care – can’t wait for official film to be posted on the site.
REGARDS

JOHN HOGG
Hi Hans,
Complimenten aan jou en Martin voor een 'starstudded' radio day.
Bedankt voor een geweldige dag, iedereen wie ik sprak deelde mijn mening.
Groeten,

Mike Hayes
Goedemiddag Martin en Hans,
Nog bedankt voor de uitnodiging voor Radio Day het was voor mij een emotiele dag veel bekende d.j gesproken, en dat iedereen nog waardering uitsprak deed mijn goed. Het is als kap op een Radioschip toch wat anders dan op een vrachtschip dat je lading van A naar B vervoert, je heb hier te maken met steeds veranderen de Crew en mensen die voor het eerst op een schip stappen en nog niet weten hoe je vast moest houden en je aan moet passen naar een paar dagen voelden zich al thuis. Ik zelf heeft een paar dagen rust gehouden maar ik had het niet willen missen. Bedankt.
Met vriendelijke groeten

Jan Harteveld
Dear Hans,
A few lines to place in a more permanent form my sincere thanks to you for a truly wonderul weekend at Radio Day 2014. I met so many friends and colleagues from 1964 to the present day. It will remain in my memory for a very long time, as did my visit in 2009 when you generously presented me with an award for an Outstanding Contribution to Offshore Radio.
I was sad when I had to leave Amsterdam yesterday afternoon, but I had to travel home to present a late night radio show where I gave a mention to Radio Day. I devoted some 70 minutes to 16 DJ Theme Tunes and talked a little about the DJs who used them as their signature tunes.
Many thanks once again for hosting a most enjoyable Radio Day. My compliments to Jana and Ulrika who did a superb job ensuring the show ran smoothly on the day.
I hope we can stay in touch. It is my intention to visit The Netherlands again when I can explore a little more of your beautiful country.

Dear Martin,
What a great delight it was to meet up with you once again. My congratulations to you and Hans for hosting such a magnificent Radio Day. I have never enjoyed myself for such a long time. It is important that we meet as many of our listeners as possible and I certainly did that. Add in the extra bonus of greeting so many DJs from the watery wireless days.
The Award you kindly presented to me in 2009 stands proud in my studio here at Skues Towers, Visitors always comment on the silver microphone and ask how I came by it.
You never cease to amaze me how you and Hans can pull together such a complicated conference and ensure everyone goes home with a smile on their faces.
The flight home was good and I arrived in time to present my radio show live last evening. The Middle Hour (actually 70 minutes) was devoted to a number of DJ Theme Tunes. I also talked about the DJs.

With kindest regards,

Keith Skues
I have just returned from Amsterdam and a weekend at Hotel Casa 400 with many friends old and new at the 50th anniversary reunion of Radio Caroline. What a weekend, never have so many famous Radio personalities been in the same place at the same time. The daytime event was 8 hours of sheer memories and nostalgia, and the Saturday night into Sunday morning was a chance to catch up with everyone.
Thank you to Hans Knot and Martin van der ven for all your hard work in organising this event, it was a credit to you both.
I hope everyone got home to your corners of the world safely. I look forward to next time.
Bob Glenn
Well done Hans, you have truly achieved something magnificent in life and on behalf of everyone I would like to say thank you. But seriously, you and Martin (and Rob) truly have set a benchmark for any radio day. The spirit and brotherhood that you have perpetuated in all these fine broadcasters, engineers, admin staff, people passionate about the stations as listeners. It is world class.
Enda Caldwell
Ganz lieben Dank an die tolle Organisation und Durchführung durch Hans, Martin und die vielen anderen ungenannten Helfer bei diesem Offshore Mega Event! Es hat mir und vielen Anderen (ich hörte nur Lob!) ganz toll gefallen - alles war perfekt durchdacht und durchorganisiert!
Werner Tschoepe
I've just returned from the best Dutch International Radio Day ever in Amsterdam to mark the 50th birthday of Radio Caroline. A real corker of a long weekend meeting my idles in radio, both English and Dutch when I use to listen in my youth. To have evening dinner with the likes of Andy Archer, Jonny Jason, Rob Eden and Charlotte Ribbelink was just unbelievable.
My thanks go to Hans and Martin for such a great day. I'm sorry to learn you are both stepping down, but somehow was to be expected sooner or later.

Colin Pidduck
Hans, Ik vond het een perfecte dag gisteren. Bij RNI verhaal dacht ik nog van Verdikkeme. Ik heb een dijk van een intervew liggen met John de Mol SR over de Noordzee tijd. Ik heb dit ooit gemaakt toen ik nog bij de lokale omroep AROS in Kortenhoef werkte. Dat had dar perfect bij aan kunnen sluiten.
Ton Polderman
Was inderdaad weer top !
Marc Holemans
Hi Martin
Thanks once again for a great Radio Day! Thoroughly enjoyed the entire day. A brilliant schedule, and of course good to meet up with so many friends. The only down side was becoming aware that we are all getting older.
I know how much effort has gone into organizing these events. Thanks so much for your dedication over the years [and of course that of Hans and Rob] to ensuring a fresh and varied programme.
Hopefully we will meet up at future radio events
Regards,
Trevor Adams
Hans, thanks so much to you & Martin, for putting together such a wonderful weekend, it was marvellous to meet up again & have such a good time!
Johnny Jason
Hello Martin, thank you for a brilliant day on Saturday. I devoted my 2 hour Seagull show to the Event today - playing music from the offshore era and talking about some of the stories and the personalities present over the weekend. I gave you and Hans a glowing tribute as well as thanking you for being flexible enough to allow me to join the Radio Dinner - yes, I managed to get a table.
A number of people have expressed interest in my programme this afternoon (which repeats overnight tonight) so I will upload it to Mixcloud and send you a link - should you be interested to hear it.
Kind regards.
Paul Newman
PS/ All the very best with your future endeavours, now you're leaving the Radio Day after 36 successful years.
Dear Dr Martin and your dear wife,
We really want to say a very big thank you, for all the hard work that you had put into making yet, another memorable time, for every one to enjoy.
We were also sorry that we were not able to spend time having a chat, but we understand that there were so many people who needed your time.
We sincerely hope that you and your family are going to be enjoying a lot more precious time together, as it is well earned.
God bless you all and lots of love

Dear Hans x Jana,
We really want to say a very big thank, for all your hard work, and what a great time it was. As usual we could see all the hard work that had gone into making another memorable time.
We were disappointed as to not, been able to sit and have a chat with you, but we know so many people wanted your time.
Also an extra big thank you for all those years of hard work, and it is right for you to spend for your precious time with Jana, we hope that you both have a wonderful and very happy future.
God bless and lots of love

Wally x Juliana Meehan xxxxxx

Beste Hans en Martin,
jullie waren het die jaren achter elkaar een zeezenderdag, Radiodag en Radioday hebben georganiseerd van een zeer hoge kwaliteit. Honderden mensen kwamen er op af, en dat moet toch een teken aan de wand zijn. Zeezenders zijn er al zo'n 25 jaar niet meer en als je dan nog 450 mensen weet te trekken.... petje heel diep af! De eerste jaren heb ik van alle gasten kunnen genieten, de laatste 14 jaar dan wel buiten de zaal, maar toch had ik het nooit willen missen! JULLIE dus vooral heel hartelijk dank!

Jan-Fré Vos
Thank you Hans, and for a magnificent Radio Day... really enjoyed seeing you and so many radio friends.
Richard Jackson
Dear Hans
That was a moving and hugely successful day on Saturday.
Thank you so much.
We shall never see the likes of it again.
Best wishes

Edward Waterson
I saw Andy's pics and felt very sad that i could not participate. Would have liked to see you again. Maybe in the not too distant future i will come to Holland and hop down (up) to Groningen for a smalltalk and a coffee. Congratulations also to Martin for the huge success.
Love,
Dennis King
Hello Hans, Great to see you ,An excellent day on Saturday, a well done to you & Martin. My interviews from the day go out on my Revival show on www.radiosix.com 17th April., look forward to your report as always, regards
Kenny Tosh
Zeer bedankt, Hans en Martin en alle mensen in de "back-office" Het ga jullie goed.
Willem Steentjes (Will van der Steen)
It was a fantastic Radio Day last saturday in Amsterdam.Glad to see and to speak to all these guys again.Thanks a lot! It's a pity you and Hans are stopping now.
Cheers,
Danny Van Dam - Big L International
Dear Martin
Dear Hans
It was a pleasure meeting you at the RadioDay. For me it was the best RadioDay ever as I met again all our English RNI DJs.
I had great talks with them and also with Nico, Ferry and many others.
Unfortunately I had to rush back to the airport. A singalong book had to be delivered to the publisher… I would have loved to be able to stay for the dinner.
Edwin knows now what he missed… (see Edwins or my Facebook)
It is a unpublished picture. I took it at the Mebo Office.
I really tried my best to put Edwin and Erwin on a flight to Amsterdam…
Thanks Martin and Hans for organising all this. Great job!
Would be nice if some guys would continue the RadioDay tradition.
Hope to see you all again in the near future and wishing you all the best and good health.
Should you plan to come to Switzerland – please let me know in advance!
Best regards
Victor Pelli
Dear Radio Friends,
I was informed by Victor Pelli (RNI) that the Radio Day in Amsterdam was a great event. I am very touched about all the greetings from our RNI DJ’s, other stations, offshore radio fans and organisers. I feel sad that I was not able to attend the RadioDay. Ongoing fact finding activities by Mebo around the tragic Lockerbie case prevented me again from coming.
Some guys asked if this is really the true reason or perhaps unadmitted health problems. Luckily I can tell you that I enjoy very good health. Regular walks in the forest up to Zürich’s Uetliberg are keeping me fit.
Erwin Meister returned from Singapore and also enjoys life in Switzerland. I can endorse Victor’s words at the end of the RNI panel: “We had a unique colourful radio ship, a unique team and a unique sound. Thanks to you all of you for keeping up the spirit of Radio Northsea International”.
All the best from the Mebo Office Zurich/Switzerland,
Edwin Bollier

Wonderful your Radio Day, I could cry that I and and my best friend Erwin Meister, was not there. Thank you very much the organizers - and great apology - Edwin Bollier, MEBO Ltd. - ex Radio North Sea International (RNI).
Many thanks also to our representative Victor Pelli.
+++
Wunderbar Ihr Radio Day, ich könnte weinen, dass ich und mein bester Freund Erwin Meister, nicht dabei waren. Vielen Dank den Organisatoren - und grosse Entschuldigung - Edwin Bollier, MEBO AG - ex Radio Nordsee International (RNI).
Vielen Dank auch zu unserem Repräsentant Victor Pelli
Edwin Bollier

Radioday 2014 afgelopen zaterdag in Casa400 Amsterdam. Ze kwamen van over de hele wereld, fans, maar ook ex-collega's. Nico Steenbergen en ik werden verrast door de komst van Paul May, even over uit Florida. 40 jaar geleden nauw samengewerkt op de boot, daarna niet meer niet gezien of gesproken. Destijds net 20, net als wij, en dat is je referentie nog. Maar nu staat er een man die al heel wat heeft meegemaakt, fors met beide benen op de grond. Mooie ontmoeting.
Hans Hogendoorn (Hans ten Hooge)
Thanks Martin & Hans!
It was a great event, with a lot of interesting discussions and most of all, a lot of memories.

Per Alarud
Dear Martin,
Your hard work appreciated, so good to see you at weekend.
Bob Le-Roi
Dank je voor een magische radiodag Hans!
Eilja van den Berg
It was a wonderful experience.
Clive Correll (Warner)
Hallo Martin ,
ich kann nur noch mal wiederholen was ich schon in etwa am Abend gesagt habe: es war wirklich ein gelungener Tag, allerdings schon schade, dass das dann in dieser Form nicht mehr stattfinden kann. Auf jeden Fall hat sich dein Einsatz für alle gelohnt.
Gruss
Kurt Gohla
Hoi Hans,
Bedankt voor het april report. Nu kon ik mooi lezen hoe jullie feest is verlopen. Alle lof hoor voor zo'n kanjer van een bijeenkomst. Iedereen die jou heeft geschreven gesproken en gezien en daarover in je report melding maakt is enthousiast. Je kunt terug kijken samen met Martin op een welgeslaagde laatste keer. Knap werk.
Koop Reynders
Hans, I just finished reading your excellent "Radio Day" edition of the International Radio Report. I surely was looking forward to being there this year, but some important matters came up and I had to postpone my trip to Europe. Thank you and Martin for your dedication to Pirate radio and your perseverance and hard work in producing an Amsterdam Radio Day year after year.
All the best,
Ron O'Quinn
Thank You, Martin - Brilliant as always, and very much appreciated. I think you've excelled yourself this year with your online coverage! I'm looking forward to a major Anorak session later today, perusing your uploads while listening to - what else, 50 years on? - Radio Caroline.
Congratulations to yourself, Hans and sadly missed Rob, and all involved in organising and staging Radio Day 2014.

Skywave
Hi Hans, hi Martin,
I'm still impressed and often think about thath Radio day last Saturday. It was simply unbelieveable how many djs we saw and what a great atmosphere we had there.
My brother and I also were on Zeezenders 20 in Noordwijkerhout and that was the best offshore happening - until last Saturday...
We only missed one thing: much more time. The whole event should have lasted 2 or 3 Days.
Thanks a lot for a real great day !
Greetings

Dietmar Flacke
What a great Radio Day it was last Saturday in Amsterdam!
Thank you so much once again Hans Knot and Martin van der Ven!

Svenn Martinsen
Hi Hans, I am glad all went well with Radio Day, sorry I could not make the quick hop from Calif. To visit. I enjoyed the interview, brought back many memories ! I bet your now resting, I know how much work it takes to set up a production like that. Congratulations !!!
Emperor Rosko
Hi Hans
Just a quick line to wish you and Martin all the best for the future, and congratulate you both on such a splendid event! I'm so glad I managed to make it for what turned out to be the last one under your auspices. So good to see so many old faces again under one roof!
One more thing, if you can catch the first 15 minutes or so of my Radio show this coming Monday (from 15.00 GMT/16.00 Dutch time at www.solarradio.com or Sky channel 0129), I have a little surprise planned for you (& all RNI devotees)! Thanks again for all your hard work & hospitality and please stay in touch.
Warmest regards

Dave Gregory
Wat een geweldige ''Radiodag'' was het! Organisatorisch helemaal af, het liep op wieltjes.
Ik ben benieuwd naar het verdere verloop van de Radiodagen de komende jaren, nu Hans en Martin er een punt achter zetten.
Voor mij was het weerzien met dit evenement toch al enkele jaren geleden wegens o.a. werkzaamheden.
Volgend jaar kom ik vast en zeker terug en kijk er naar uit nu jij en een collega (naam schiet me niet te binnen) de organisatie overnemen.
Ik heb er alleszins veel vertrouwen in.

Pierre Claessens
Hello Martin,
I attended Radio Day last Saturday and really enjoyed it. I have attended many Radio Days in the past and have found them all fascinating. I would like to take this opportunity of thanking you for all the time and effort you have put into organising these events, both last week and in the past.
Thank you again and enjoy you “retirement”
Regards,

David Knight
Dear Martin and Hans,
A somewhat belated response to your excellent hospitality at the Radio day weekend in Amsterdam. Carine and I felt very welcomed and we both enjoyed the experience.. For me it was a fantastic opportunity to renew (very) old acquaintanceships
Many thanks for the photographs, they were very comprehensive.
The organisation was superb - as I said to you on Sunday morning organised with Teutonic efficiency (please accept this as a compliment not an insult!!). Sadly it was probably the last one organised by you and Hans - after 36 years who can blame you for stepping down. Well done.
I hope we shall meet again, but to the two of you I can only wish you every success and a well earned rest.
Regards

David Williams
Hallo Hans,
Allereerst wil ik jou, Jana en Martin v/d Ven en anderen bedanken voor de Radio Day van vorige week. Het was voor mij en voor vele anderen denk ik een onvergetelijk dag om zoveel mensen te zien die op allerlei stations te hebben gewerkt, het leuke is om ze nu weer eens te zien in levende lijve en met ieder zijn verhaal, vriend Jan en broer Luc hadden er ook van genoten en wat was het gezellig om met elkaar daarna heerlijk te eten.
Groeten

Rob Bosman Jansen
I am sorry that I couldn't be there with you, Martin and all the others. It would have been incredible if I could have. Thanks so much for mentioning that I can listen to all the panels online. All being well I can listen in sometime this coming week. :)
Meanwhile, I see (if I am remembering correctly) that you and Martin will no longer be doing Radio days. Sad....but very understandable.
No doubt none of us "oldies" will still be here for the 75th Anniversary, which would be the next major "mile-stone" in Radio Days time-line.
However, you both...and all who attended....no doubt feel that this year you have gone out with a great "fireworks display" of memories, contemplations and celebrations.
You have put SO MUCH into organizing these RADIO DAY events....and no doubt well deserve some time to relax and enjoy more "me time"...if you know what I mean.
So, my VERY BEST wishes to you, Martin and of course your families, friends and colleagues.
Radio Days will no doubt be missed....but hopefully life will go on in an enjoyable, meaningful way.
GOD BLESS.

Sherri Lynn
Hello Hans and Martin,
I had a great time again at Radio Day, fascinating panels and such a friendly atmosphere. Thank you for all the hard work you have put in to organising them for so long.

Mike Barraclough
Hallo Hans en Martin,
Ik heb met veel belangstelling gekeken naar de schitterende beelden die Alex maakte van de laatste ZZRadiodag, in 1 oogopslag was te zien dat deze dag zeer goed inelkaar stak en daarom ook wel "de beste" werd genoemd. Ik geef er de voorkeur aan het de "meest bijzondere" te noemen, immers alle vorige daar was Rob bij en hij is onlosmakelijk onderdeel van het succes van de ZZRadiodag door de jaren heen. Alle waren dus de beste en de 2014 editie de meest bijzondere. Het feit dat de zeezenderij nog zo'n belangstelling heeft in the UK, Holland,Duitsland,Belgie en Frankrijk is voor het grootste deel te danken aan naast de radiodag de andere activiteiten, zoals het Report van Hans, de Moeder aller Zeezenderwebsites van Martin en de spullen van Rob en zijn stichting. Daarbij de belangstelling die ex zeezendermedewerkers van vooral ook the UK tonen onderschrijft jullie reputatie op dit gebied. Ere wie ere toekomt!
Groeten

Paul de Haan
Hello Hans,
I arrived back in Sydney from London on Tuesday morning after a 22 hour flight and am still feeling frazzled! Takes longer to get over long flights nowadays – must be getting older. I am writing i to thank you for inviting me to Radio Day 2014. I much enjoyed the whole conference and thought that Martin and you had organised things to perfection. I know that these things take a huge effort to be done well but you succeeded in making the day a major highlight. It was wonderful to be able to meet my old friends and colleagues on the panels for Radio Scotland and Radio Caroline - The 60s. You must have been pleased with the big and enthusiastic attendance. It was fitting that you decided to retire on the 50th Anniversary of Radio Caroline as the three of you had been such long-time supporters of pirate radio.
Please pass on to Martin and all your helpers my thanks for a wonderful day and an excellent dinner to finish.
Cheers

Bryan Vaughan
Martin
Thank you for a life time memory experience! You and Hans are to be commended for an outstanding. Event, enjoyed by all.
Most importantly, we are all grateful to you and Hans. For your years of dedication to offshore radio. Most importantly for keeping the dream alive!
Kind regards,

Ricky Michaels (Radio City 299)
I only promised I'd turn up. I'm glad I did. I met a whole bunch of new friends and reaquainted myself with some great old mates. Thanks for the invite Hans.
Mark Wesley
Hi Guys just a belated note to say what a great event Radio Day 2014 was, and thank you for making it so special.
Mark Sloane
Dear Hans,
It was a pleasure to attend the Radioday in Amsterdam in March and meet with yourself, Martin and some of my fauvourite DJs plus seeing all the people involved with Radio Caroline and all the others. I also got the opportunity to say hello to Bob Le-Roy and Ian Biggar. I had had some e-mail exchange with the latter about some recordings of Radio Scotland that I made back in 1966.
It was my first such event, and I enjoyed it all.
All the best from a rainy Stockholm

Terje Isberg
Congratulations on Radio Days for years and years. You are to be commended over and over again.
Donna and I found it a memorable experience, truly touching and fun. Thank you for inviting us. We will always remember it - and your last Radio Day.

Wayne & Donna Hepler
Dear Hans, dear Jana,
in the meantime I returned from my journey to The Netherlands. Yet another fantastic Radioday in Amsterdam as well as stay in your country. I met once again so many good old friends and radio personalities, but I met some new friends too.
Of course I understand your and Martin’s decision to cease or lower your activities in preparing future Radiodays.
I would like to thank you, Jana and all your other supporters for the excellent organization of the Radioday 2014 and for your hard work to organize the former Radiodays as well.
This year I attended the Radioday for the 20th time. 25 years ago I would never have believed that it could be possible for me to meet so many Offshore Radio personalities ever in my life - unbelievable!!!
I will never forget all those exciting events. I’m very grateful for the possibility to get to know you and quite a number of my broadcasting heroes.
I hope there will be some other activities or radio related meetings, enabling me to meet you and all my other friends again in the future.
I wish you and Jana all the very best. It would be nice to stay in contact to you.
I remain with kind regards

Christian Bergmann
I was there with my friend Corrado Trisoglio, air personality in Italy, and we shot some interview with the DJs. We will do a reportage on it that will be spread up on the web. Congratulation for your Radio Day.
Umberto Fiume
2014 Radio Day – "a programme we can never top again!"
Chris and I and Cousin Moosie must congratulate Hans Knot and Martin van der Ven and all their helpers for arranging such a wonderful Radio Day, which everyone thoroughly enjoyed. They can be extremely proud of their 36th and final event, which we know took many months of preparation. We also know it was not easy for them to carry on with the preparations during the long illness and subsequent sad demise of their co-organiser and close friend Rob Olthof, but the spirit of Rob was very much a part of the event. We wish their successors Jan van Heeren and Jan-Fré Vos the best of luck with arranging future Radio Days. The Knot, Olthof and Van der Ven team is a hard act to follow!

I am honoured and delighted to be a recipient of one of the final Radio Day Awards, which is also an accolade to Chris and to everyone who has kindly contributed to the Radio London website over the years. On Friday 28th March, we celebrated not only the 50th anniversary of the start of offshore radio, but the website's 15th birthday, on March 29th. Thanks to everyone who has visited the website over the years.

Click here for our personal collection of nine pages of Radio Day photos.

Here's a page of some of the lovely messages of congratulations we have received. Please don't be offended if yours is not included, but they are far too numerous to include them all. We can assure you that we do appreciate every one of them equally.

With many thanks,
Mary Payne (Award winner)

 

Dear Martin and Hans
What a wonderful few days we had with you in Amsterdam.
This Radio Day must go down as the best ever. The stories, the memorabilia, and not forgetting the odd bottle of Amstel as well.
And well well well! A surprise would be an understatement. That initial shock of 'good grief that is me that Greg is talking about'. You all deserve an award yourselves if for nothing more than keeping the total secrecy. And of course there was more in that there was the amazing tuning dial set in glass. Only one thing has been puzzling me since the event and that was 'what on earth I had done to deserve this'?
As for the future, we should all congatulate you for the past Radio Days and all the organisation that it has taken to make them work so well.
Once again, many many thanks for the award that really did make it one of the best days of my life.
Regards
[Award winner] John Hatt (and Christine)
Hans nog bedankt voor de geweldige radio dag!! Toppie.
Teun Visser
It was lovely seeing you again and what a splendid event - you really did fantastically x
Nikki Eden
Hallo, beste Hans,
Excuses voor mijn late reactie, maar ik wil je nog bedanken voor de geweldige Radio Dag 2014 die je zo liefdevol en accuraat hebt georganiseerd.
Het was fijn om iedereen weer te zien, net of de tijd had stil gestaan, het voelde als vanouds.
Het diner was ook zeer geslaagd. All by all, magic. Je zou wel uitgeput zijn geweest na afloop.
Efin, Ik hoop jou en je vrouw snel weer eens te mogen zien, dubbel lintje!
Nogmaals dank je wel voor al het werk dat je hierin gestopt hebt.
Vriendelijke groet,

Charlotte Ribbelink
De radiodag 2014 was er één om nooit te vergeten, fantastisch en bedankt! Ik heb er als aanwezige van genoten.
Geert Roelandt
Hia Hans
just to say how much I enjoyed the Radio Day. it was just fantastic. You derseve a medal for that...meeting up with yourself and old friends too.
I have watched the video of the Radio Day several times its just great to see the whole day once again.
Many thanks once again Hans for a wonderful day and I'm sure we will meet once again soon..
Take care my friend

Colin
It was indeed VERY well organised. In fact it was the best organised radio meeting I have ever attended, and that's quite a lot. Great atmosphere, every details attended to I think. A real pleasure. Had it cost £250 I would have been happy to pay!

Now, that dinner above the night before was a mother tale. About 50, or maybe 100 of us suddenly decided we would all descent on the Dauphine Restaurant, a few blocks away, next to Business News Radio studios. Of course, there was no room so we were scattered all over the restaurant, much to the bewilderment of their regular customers. I have no idea whose table I managed to blah for us (an 8 seater, and we still found room for Tony Prince to join us at open end!) I can now reveal that our name was on the Maitre d's list only because while he was taking other guests to their table, I had leaned over his desk and written our name in the booking sheet. He did not seem surprised at all when he returned. I think he earned his 10 YoYos door tip for that. It was a wonderful evening Hans, so good to spend some time with you and Martin and Jana & Ulrike of course. In my own restaurant no one would dare touch the table plan and booking sheet when my wife Anne was guarding the door! It was a trick I learned from Mickie Most in the 1970s and was always watching it for it since then.

But seriously Hans, it was a great weekend.
Paul Rusling


[both pictures: Martin van der Ven]

Thanks for the Radio Day, It was most humbling, a real treat.
Paul May
By the way I have never thanked you, Martin and Rob for a truly remarkable Radio Day this year which I and friends attended for the first time. Thank you so much for a magical day to remember always.
Steve Cannon

 

To add your comments click here to send an e-mail:

 

 

Impressum & Datenschutzerklärung