Radio Day 2007 - Feedback

 

Listen to Johnnie Walker's kind words on BBC Radio 2 Sunday 18th November 2007

Dear Martin
My thanks you to you and Hans and all those who organised a great day. I really enjoyed it and was very honoured to receive an award which has pride of place at home.
Warmest regards

Johnnie Walker


Ieder jaar zeg ik het weer, deze vond ik nog leuker dan de vorige. Maar de Radiodag van gisteren sloeg voor mij persoonlijk alle records. Heerlijk om Roger Day, Robbie Dale en Johnnie Walker zo bij elkaar te zien, hun programma s waren pure magie in de sixties. Ik had echt het gevoel om mijn echte helden om me heen te hebben. Hoogtepunt voor mij persoonlijk was Johnnie Walker. Wat een uitstraling en precies zoals hij zich op de radio voordoet, een zeer vriendelijke man zonder ster alures en ook heel benaderbaar. Ook heel emotionele momenten tijdens de Award uitreikingen met Johnnie en Tom Mulder waarin je beseft hoe ziekte je leven opeens kan veranderen en dankbaar dat deze mensen er nog steeds bij kunnen zijn. We hebben toch met veel plezier naar ze geluisterd en voor mij betekenen ze de soundtrack van mijn leven.Hulde aan een ieder die deze prachtige dag mogelijk heeft gemaakt .

Wim de Lang


Het was geweldig! Hulde aan Ollie en Hans, en dat betekend toch wel iets vanaf mijn toetsenbord ...

Hans van Dijk


En een hele grote hulde aan Martin vd Ven, een geweldige dag om op terug te kijken.

Ben Meijering


Hierbij wil ik Hans, Rob, Martin en vele anderen hartelijk dank zeggen voor de Radiodag van gisteren. Ik vond het fantastisch en heb de hele dag erg genoten.

Zeer boeiend vond ik het vele medewerkers van Swinging Radio England te zien; benevens vele mederwerkers van Radio Caroline-South; speciaal de crew die doorging na 14 augustus 1967.

Ik ging ruim veertig jaar terug in de tijd; toen radio voor mij nog magie betekende; en de D.''s voor mij helden waren. En ik na 14 augustus 1967 nog meer aan de radio zat gekluisterd.

Dick Offringa


Ik kan me alleen maar aansluiten bij wat Dick, Hans, Ben, Douwe hier al hebben gezegd. En ook gisteren, wie je ook sprak, spontaan hoorde je superlatieven over deze hele dag.
De sterren-van-vroeger zater niet alleen op het podium, maar waren ook op de vloer en in de bar steeds voor een praatje te vinden.

Ik begreep dat er ook een flink aantal bezoekers onder het publiek uit Engeland kwamen. Ze hadden groot gelijk. Hans en zijn groep hebben veel mensen gisteren een groot plezier gedaan.

Hans Hogendoorn


Hallo Hans,
In de eerste plaats wil ik je heel hartelijk danken voor de fantastische dag, die je me hebt bezorgd vandaag in de Casa in Amsterdam. Dit lijkt misschien een standaardbedankje maar zo is het in geen geval bedoeld. Zoals je ongetwijfeld begrijpt, was het heerlijk om erbij te horen! En dan de manier waarop. De reakties van de aanwezigen waren helemaal super. Ze waren zo ontzettend echt en ze gaven me een fantastische opsteker. Natuurlijk moet ik je ook bedanken namens Rene Verkerk. Hij heeft natuurlijk, vanwege zijn leeftijd, andere herinneringen dan wij. Maar ook hij beleefde een heel leuke dag. Los van de zeer menselijke reakties was de hele dag helemaal super. De ons bekenden hebben me fantastisch bijgestaan o.m. met tillen van de rolstoel. Iedereen ging heel erg prettig met elkaar om. Ik heb 10-tallen handtekeningen gezet en iedereen wilde een gezellige babbel. Daarnaast was het helemaal fantastisch om onze eigen sterren, zoals Johnny Walker, Robbie Dale, Roger Day, Ian Damon en Ron O'Quinn eens echt te spreken. Dus destijds leken het sterren, die je met geen mogelijkheid kon benaderen en vandaag stonden ze gewoon naast je. Johnny Walker werd zelfs een beetje emotioneel bij het uitreiken van zijn prijs. En last not least moet ik jou en Jelle komplimenteren met het opzetten van zo'n leuke dag. Helaas kon ik niet mee naar het restaurant, dat zou een beetje (medisch gesproken) een beetje te zwaar worden. Maar ik houd me graag aanbevolen voor de volgende keer. Uit de grond van mijn hart: vandaag was een van de leukste dagen van mijn leven.

Tom Mulder


Dear Martin,
Once again I would like to thank you very much for everything you did to make last Saturday such a huge success. Ofcourse I thank you very much for the pictures. Last saturday will stay in my mind as a wonderful reminder of those fantastic pirate years. I hope we will meet again sometime in the future.

Tom Mulder

 

Beste Rob, Martin en Hans,

Graag wil ik jullie hartelijk danken voor de prachtige dag die ik gisteren heb mogen beleven. Ook het feit dat ik op een heel laat tijdstip toch mee mocht naar het restaurant, stel ik bijzonder op prijs.

Bert Alting

En de superlatieven waren niet overdreven volgens mij. Ook ik heb een zeldzaam mooie zeezenderdag beleefd. Wat zijn die Engelse zeezendertoppers toch vriendelijke mensen. Ik heb het voorrecht (zo beschouw ik dat) gehad om uitgebreid te hebben gesproken met Steve England, Johnnie Walker, Ron O'Quinn en Graham Gill. Wat een allure hebben deze mensen, vooral ook in de persoonlijke omgang. Ze stralen beleving uit, warmte.

Ik wil Rob Olthof, Martin van der Ven en Hans Knot ook langs deze weg hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke Radiodag, formidabel.

Bert Alting


Heren
Vanmiddag nog een paar telefoontjes ontvangen van mensen die het een fantastische dag vonden. Het kon ook niet beter. 2007 kan niet meer verbeterd worden.

Rob Olthof


Ho all out there, just got home together with Jana from Amsterdam. I must say that we are very thankfull to you all for working together with you all ,for succeeding in getting together the most memorable day during the past 29th years in the history of Radio Days. You all did take your part in a wonderfull warmth way. After our evening event I was very emotional that so many people, we adored through all this years just we very thankfull to me that Martin and I kept, during the past years, the lines between those and the listeners together. It´s not only Martin and me but all of you who did work together in one way or another that still after all those years it was a big success. Thank you very much, it´s most appreciated

Hans Knot


Martin, Hans en Rob,
Jullie kunnen tevreden terug kijken op een zeer geslaagde Radiodag 2007!! Het was zeer geslaagd en bijzonder gezellig.

Wim van de Water


Beste Hans,
Ik heb je bij het weggaan vanavond niet gezien en je dus niet meer de hand kunnen schudden. Ik vond het in ieder geval weer een reuze dag! Verbazend hoe het elk jaar toch weer lukt om het zo interessant te maken. Bedankt en tot ziens!

Jan van Heeren


Goede Hans en Jana,
jullie zullen knap moe zijn, maar wat een Radiodag !! We hebben genóten met een grote G.

Marc Jacobs


Dag Hans,
alvast een dikke proficiat voor de vlekkeloze organisatie van de Radiodag gisteren. Het was de eerste maal dat ik aanwezig was en ik heb echt veel opgestoken. In bijlage zit trouwens een foto van U en Martijn bij de opening van de dag. Op mijn weblog www.bloggen.be/zeezenders zijn er nog meer te bekijken.

Gert Simons


Een bijzonder geslaagde dag in alle opzichten. Het programma was divers en onderhoudend. De belangstelling was groot, mede door de vele Engelsen die dit keer ruimschoots vertegenwoordigd waren. Er waren zaterdag ook bijzonder veel radio grootheden aanwezig. En niet alleen de genodigden, maar ook veel uit de radiowereld die spontaan op de radiodag afgekomen waren. En het viel me op dat de sfeer bijzonder gemoedelijk was. Wie je ook aansprak, iedereen had plezier in deze dag. Persoonlijk vond ik het een voorrecht om een praatje te kunnen maken met Steve England. En wat een aardige kerel is dat! De Radiodag 2007... complimenten aan de organisatoren en alle aanwezigen!

Gerrit Lettinck


Hier wil ik mij graag bij aansluiten. Het was de moeite meer dan waard om er ook dit jaar weer bij te zijn. Leuke interviews gehoord, interessante mp3cd's en dvd's gekocht, maar
het was vooral fijn om sommige mensen nog eens terug te zien.
Hans, Martin, Rob, Jana, Ulrike, Jan-Fré en iedereen die ik vergeten ben, hartelijk dank voor deze dag en voor de goede zorgen.
Tot volgend jaar.

Bart van Peer


Geachte heer Knot,
Bijgaand de foto's van opa met de radio award. Hij was heel blij verrast met de award. Ik moet u dan ook ontzettend bedanken! Dorien en ik zijn ook erg trots op onze opa.

Maaike Verweij

Beste Martin,
net de foto's op de site bekeken en ziet er echt goed uit. Bedankt, Dorien en ik hebben genoten en opa was heel blij met de award. Dorien en ik hebben genoten van het moment dat wij voor even ook 'bekende Nederlanders' mochten zijn door de award in ontvangst te nemen.

Maaike Verweij


Heren,
Het is jammer dat het eigenlijk niet kan om het zelf te doen, maar wat ik heb gemist bij de award-uitreiking op de radiodag waren de awards voor Hans Knot, Martin vd Ven en Rob Olthof voor hun enorme inzet voor het levend houden van de zeezenders en het organiseren van zeezenderdagen en later radiodagen.
Voor mij zijn jullie de beste! Hulde en nogmaals bedankt.

Jan-Fre VosLaat ik ook maar eens een geluid, positief, horen uit Zeeland. De treinreis van ruim 3 uur met omleiding was het meer dan waard om ook bij deze radiodag te zijn en te genieten van alles wat zich maar ook rond het podium en andere plekken afspeelde. Leuk is dat iedereen zo benaderbaar is en dat de radio-legendes nog steeds geen kapsones
hebben. De awards-uitreiking was ook heel leuk en de prijzen zijn volgens mij bij de juiste personen terecht gekomen, waarbij het mij vooral opviel dat Peter Chicago zo'n verlegen indruk maakte. Ook de familiaire sfeer bij de heren Walker en Dale die hun vrouwen op een voetstuk plaatsen was goed om te zien. Kortom, heel erg bedankt aan de organisatoren maar ook aan alle aanwezigen voor deze dag. Ik denk dat ik dat ook namens mijn Zeeuwse mede-reizigers mag zeggen.

Walter BeiloBeste Rob
Zaterdag was geweldig! Heb diverse DJ's kunnen spreken. Bedankt voor de organisatie, ook aan Hans en Martin. Hoop volgend jaar weer van de partij te zijn.

Theo Bakker


Hallo Martin
Het was een geweldige dag, wat een hoop DJ's waren er! Ik heb enorm genoten, het was heel bijzonder om met de DJ's te praten. Heb nog een gesigneerd boek van Johnnie Walker gekocht. Leuk boek. Heel erg bedankt voor de mooie organisatie. Ik zie nu al uit naar 8 november 2008!

Theo Bakker

 

Dear Martin,
many thanks to you and your colleagues for making Amsterdam Radio day such fun. I really had a great time and was sorry when it came to an end. Many thanks again
Mark SloaneHallo Hans Knot,
een indrukwekkende radiodag vond ik het, afgelopen zaterdag. Ik was er een paar jaar niet geweest omdat toen het accent meer op de 70's/80's lag. Maar afgelopen zaterdag voerden de 60's de boventoon. En daar wilde ik bij zijn. Erg leuk om vroegere d.j.'s en andere radiomakers in levende lijve te horen en te zien. Als blijk van waardering voor dit alles zal ik je een dezer dagen per post een kopie van een oud arbeidscontract sturen van iemand die in dienst van Redwijs (Offshore tender) te Baarn in januari/februari 1965 werkte op de schepen van Caroline South, Caroline North en London). Als curiositeit is dit wel interessant.

Frank van Heerde


HELLO HANS. JUST TO SAY HOW MUCH THAT I ENJOYED THIS YEARS RADIO DAY IN AMSTERDAM. MEEETING AGAIN JOHNNIE W, CHRIS C, AND ROBBIE D WAS GOOD. AND FINALLY TALKING TO ROGER DAY WAS BRILLIANT. ALSO MET STEVE ENGLAND AFTER OUR ATLANTIS DAYS 33 YEARS ON! DICK VERHEUL FROM RADIO MONIQUE AND LISTENERS FROM CAROLINE 558 (20 YEARS LATER) AND A WHOLE LOAD OF NEW PEOPLE. JUST A FANTASTIC DAY. THANK YOU TO ROB, MARTIN AND YOURSELF FOR SUCH A PLEASURABLE EVENT. IT WAS TOP CLASS!!

John DwyerBeste Hans,
Het eerste dat Roderick Veelo vanmiddag tegen mij zei was dat het een geweldige Radiodag was. En zo is het. Mooie gesprekken gehad met mijn radiohelden Bud Ballou, Ron O`Quinn, Johnnie Walker en Roger Day. Hartelijk dank aan iedereen die deze dag heeft georganiseerd, ook namens Roderick.

Nico Steenbergen


Beste Hans
Ik hoor en lees lovende kritieken op de Radiodag, proficiat van deze kant, ik heb ECHT wat gemist -naast het slechte weer en de gezelligheid- als ik het allemaal goed begrijp. Ik doe mijn stinkende best om bij de volgende uiteraard aanwezig te zijn. Ik plan wel een retourbezoekje vanuit Curacao rond die tijd. Voor al het overige... Ik houd je op de hoogte!

Edo Peeters


Dank Martin. Voor de radiodag, en alle herinneringen die nu online staan.

Hans Brouwers


Hi Martin
What a great day! Couldn't have been better. Brilliant presentations, and so many people to chat with - both new and old acquaintances. We took the opportunity of combining the Radio Day with a short break in the Netherlands. My wife Barbara spent the day with Martin Stapper's partner, Cecile, and we got together again on Sunday at their house for a meal, so they had a good time as well. Please pass my thanks on to Hans, and Rob and all others who had a hand in arranging the day. Your hard work was not wasted, and is much appreciated

Trevor Adams


Cheers Martin,
Just want to say, thanks to Hans, Rob, and yourself for a great day. Nice to meet up with so many good friends and old colleges once again. If not before i'll see you next Radio Day.

Johnny Lewis


It was a great day - and a massive achievement to get it all up on the web so quickly. Many congratulations.
Thank you again for my award. I am very honoured. I was a bit "lost for words" at the time - it was so unexpected - but it is very much appreciated.
all the best,
Jon Myer


Goedendag meneer van de Ven,
Prachtige foto's van de radiodag. Ook de close-ups zijn in voortreffelijke kwaliteit! Kon er - wegens ziekte - afgelopen zaterdag niet bij zijn. Heel spijtig maar niets aan te doen. De foto's en geluidsopnamen vergoeden veel. Mijn dank.

Patrick Ambergen


Beste Martin,
Bedankt voor de organisatie van de Radiodag en de mooie foto's. Laten wederom een schitterende herinnering achter....

Jan van Heeren


Hi Hans,
It was very good to see you on Saturday at the Radio Day, although we didn't get chat, I would just like to say that the Radio Day was just BRILLIANT, I wouldn't have missed it for the world. So Hans thanks for a Wonderful Day...

Colin Wilkins
 

Dear Hans
RADIO DAY & WHAT A DAY IT WAS!
From Connie & I, a personal word of thanks and appreciation for your kindness during the weekend. It was a joy to find myself back among my colleagues from 40 years ago and I hope I put on a good show for you in the midday session. Without you and your charming wife and your team of organisers it would not have been possible.
If I can contribute on another occasion please do call on me.

JOHN ROSS-BARNARD JP


Ha Hans Knot,
Donderdag avond laat werd ik gestoken door een wesp en zaterdag morgen zat ik in mijn stoel te shaken met een amplitudo van ongeveer 2 centimeter en zo beroerd als maar enigszins mogelijk was. Ik heb verder de hele zaterdag in bed doorgebracht wat voor mij heel ongebruikelijk is. Ik vond het jammer dat ik daardoor de uitreiking van de award heb moeten missen, maar ik hoop dat mijn dochters op waardige wijze de honneurs hebben waargenomen.''s Avonds hebben zij hem met gepaste eerbied aan hun opa overhandigd. Hij kon niet goed zien wat het was en vermoedde met een strijkbout van doen te hebben. Maar wat het dan ook was op dat moment, hij was er erg verguld mee. Zondagochtend heb ik met hem het geheel nog eens doorgenomen en toen zag hij weer iets meer en ging er een glimlach van herkenning over zijn gezicht.
Ik moet zeggen dat het hem toch wel wat doet.
Namens ons buitengewoon bedankt voor deze geste.
Maaike heeft nog contact met U gehad over foto's e.d. en heeft de correspondentie naar ons doorgestuurd. Dorien en Maaike hebben zich best vermaakt en hebben dat ook aan hun opa weten over te brengen.
Ons laatste telefoon gesprek voor de uitreiking vond ik bijzonder prettig en als ik nog van nut kan zijn over feiten uit het verleden voor wat betreft Bul en zijn broers of Veronica schroom dan niet om even te mailen of te bellen.

Bolle VerweijDear Hans
Thank you very much for a really interesting day last Saturday. Janice and I enjoyed it very much, it was a pleasure seeing you again and the other personalities, especially Tom Mulder who I hadn't seen since 1978 in my Capital Radio London days.
It was also nice meeting your wife who was great company as she showed us the way to the restaurant in the evening
where we enjoyed the meal and the laughs we had with friends there.
Look forward to seeing photos of the event - will forward some of mine to you later in the week
Once again many thanks for a wonderful event
Warmest wishes

Ian (Wombat) Damon


Beste Hans,
Aan de lange lijst van bedankjes voor de afgelopen Radiodag, wil ik mijn naam graag (nogmaals) toevoegen. Het was voor een ieder die ik heb gesproken een fantastische dag. Met name m'n ontmoetingen met Johnnie Walker en Tom Mulder waren voor mij de hoogtepunten. Op naar 2008 !

Will Rijs


Hallo Martin,
Complimenten voor je fraaie foto's! Heel goed voor te stellen dat je moe was n.a.v. afgelopen zaterdag. 't was weer grandioos!

Bart Serlie


Dear Martin,
It was indeed my pleasure to have attended Radio Day. I was very impressed with the presentations and the attendees that were present. It was a thoroughly enlightening experience for me. I never realized that there was so much interest in the "pirates" in general and even more surprised at the interest expressed about SRE. I enjoyed meeting all of you and sincerely hope that you will call on me if I can ever be of assistance.
Thank you for your kind email and best regards to you and Ulrike.

Ron O'Quinn

 

Martin,
I just wanted to say a thank you to you. I downloaded the audio interviews from this years Radio Day and listened to them on the way to work and back in my car last week. What great listening it was. I thought I was an old cynical anorak who knew everything about offshore radio ! But, I found it so fascinating it was wonderful listening. It took me back so many years. I really enjoyed the Caroline and Radio England bits and I found the Steve England interview totally fascinating as I was very close to that era. Thanks again to you, Rob and Hans for whoever took the time to put them on the site. Can you also thank the other two for me ? It goes to prove that we never now all there is to know about the greatest era in radio history.

Mark Stafford

 

Nochmals vielen Dank insbesondere auch an Martin für die Organisation des Radiotags. Für mich und ich glaube auch für alle anderen Besucher war dies ein absolutes Highlight!!!, kaum noch zu überbieten, es sei denn, Dave Lee Travis und Emperor Rosko kämen noch :-)))
Vor allem Johnnie Walker hat mich sehr beeindruckt. Keine Allüren, sehr freundlich, hat sein Buch, das ich in einem lokalen Buchladen schon kurz nach dem Erscheinen gekauft hatte, signiert. Tiggy war überrascht, dass ich es in Deutschland kaufen konnte, war aber eigentlich einfach, da es eine ISBN hatte. Tiggy hat dann auch das obligatorische Foto von Johnnie und mir gemacht.
Wenn ich daran denke, dass ich einigen der anwesenden DJs schon 1966 und 1967 via Transistorradio in Holland am Strand zugehört habe (jeweils 14 Tage lang ununterbrochen von morgens bis abends), kommt mir das manchmal so vor, als wäre es in einem früheren Leben gewesen. Unvergeßlicher Tag in Amsterdam!!!

Harald

 

Martin,
Just a quick note to say how much I enjoyed the pictures, reports and audio that have been posted on the recently concluded Radio Day. I must really make a concerted effort to get to the next one in 2008.

Jack Curtiss

 

Dear Hans,
Stella and I... both enjoyed Radio Day. It was gratifying to see its great success enjoyed by the many hundreds of delegates.

Robbie DaleHi Martin,
I had a great time at the Radio Day. I saw Chris Carey and Peter Chicago for the first time in 39 years.

Howie Castle ("Bud Ballou")

 

Hans Knot, Rob Olthof and Martin van der Ven are the tireless Foundation for Media Communication organising team behind the Annual Radio Day Festival in Amsterdam. We would like to thank them and their many assistants (especially Hans's wife Jana and Martin's wife Ulrike) for their hard work and the warm welcome they gave us. November 10th 2007, their 29th event, saw them achieve their largest turn-out and the most successful Radio Day ever.

Mary and Chris Payne

 

Hi Hans
I am writing to thank you so much for organising this year's Radio Day and dinner in Amsterdam. It was a most informative and entertaining occasion. Many people have written to me saying that this was one of the best Radio Days ever! I met so many interesting people and also many good friends including Don Stevens and Elija. Chris Cary, and Bob Lawrence who I haven't seen for almost thirty years! So many new friends too.
I travelled over with my good friends Elija, Olivia and Mark Dezzani and spent a few days with them visiting the delights of Amsterdam. We also met up with Peter Chicago at the ferry on the way over.

Mandy Marton


 

Hi Martin
At last, a very late "thank you" for a great event and for inviting me to take part in this year's Radio Day - it really was a very enjoyable day, catching up with many old friends - and those that I'd not met before. I'd heard much about the Radio Day event and just how good it was, it was good to see for myself.
Thanks again for the invite, thanks alson to Hans and Rob too
Happy Christmas
Keep well

Ray Clark

 

I really enjoyed seeing everybody and as always the organisation was perfect, and I also managed to raise money for the Tony Allan Memorial Fund.

Elija van den Berg

 

Hi Martin,
Radio Day was excellent, it says a lot for yourself and Hans that you were able to attract the cast of characters that you did.

Ray Sarsfield

 

Geweldig om zoveel "helden" uit het verleden bij elkaar te zien. Allemaal aanspreekbaar voor een babbeltje of een biertje aan de bar. (Bijna) geen sterallures, en niet te vergeten mooie discussies op het podium. Voor mij was één van de hoogtepunten van de dag het gesprek dat ik had met Tom Mulder. Die overigens over deze dag schreef; "Uit de grond van mijn hart: vandaag was een van de leukste dagen van mijn leven.". Ik hoop dat het herstel van Tom voorspoedig blijft verlopen, en dat hij binnen afzienbare tijd weer programma's mag maken. Zonder twijfel de beste discjockey in Nederland.

Hans Brouwers

 

 

To add your comments click here to send an e-mail:

 

 

 

Impressum & Datenschutzerklärung